Bryllupstema

Det er efterhånden blevet utrolig populært at vælge et bryllupstema. Tidligere har det klassiske slotsbryllup været utrolig populært, hvor mange bryllupper i dag er mere personlige. Det behøver ikke at være noget vildt, men det kan være, at i gerne vil have en bestemt farve eller en bestemt dresscode.

 

Det kan være en god idé, at i sætter jer ned, og bliver enige om et bryllupstema. Dette vil gøre det nemmere for resten af planlægningen af jeres bryllup, og det vil gøre det nemmere for jeres gæster. Det er derfor også en god idé, at i skriver temaet i invitationen, så gæsterne ikke skal spørge jer om det. Jeres gæster vil også kunne aflæse stemningen til jeres bryllup ud fra et tema. Så skriver i, at temaet er et havebryllup, så ved gæsterne, at det er lidt mere afslappet end ved et slotsbryllup.

 

Valg af bryllupstema

I kan vælge et tema ud fra en fælles interesse, eller hvis i har en fælles favoritfarve. Det kan være en idé at afholde et temabryllup, der afspejler en del af jeres personlighed. Er i et par, der elsker naturen, kan i vælge at holde et udebryllup. Her vil i kunne gøre meget brug af en lidt rustik stil med træ og blomster.

Hvis i er et par, som elsker rock, så kan i vælge en ret mørk dresscode. Her kan i hyre et live band, og måske er lokalet et gammelt spillested.

 

I skal huske på, at det kan være meget tidskrævende, hvis i beslutter jer for et stort temabryllup. Det er vigtigt at have med i overvejelserne, når i skal planlægge jeres bryllup. Modsat kan et bryllupstema også gøre planlægningen utrolig nemt, hvis i vælger et simpelt tema. Her vil de fleste fremtidige beslutninger i forbindelse med brylluppet bare skulle afspejle temaet. Der kommer altså en automatisk rød tråd i jeres planlægning, og i vil opleves mere som en helhed på dagen.

Har i svært ved at finde på et tema? Hos altom-bryllup.dk har vi samlet et par af de mest populære.

 

 

Farvetema til bryllup

I vil have uendelige muligheder, hvis i vælger et bryllup med et farvetema. I kan kombinere lige de farver i vil, og som i kan lide. Jeres bryllupskjole behøver ikke engang at være hvid, hvis i vil køre farvetemaet helt ud. I skal bare beslutte jer for omkring 3 farver, og så lade dem gå igen i jeres bryllup.

 

I kan f.eks. vælge at have et bryllup med farvetemaet grønt og guld.

Her kan i vælge en brudekjole, som er i en guldnuance, og med matchende sko og taske i guld. Brudgommen kan finde sig et jakkesæt eller smoking i en flot grøn farve. Brug en hvidskjorte med sort butterfly/slips for at fuldføre looket. I kan have lange hvide borde med en masse grønne blomster og planter. I har en masse muligheder indenfor dekorationen til bryllupsfesten. Så bare gå amok!

 

Årstidsbryllup

Her vil i kun kunne vælge imellem 4 forskelige temaer, men inden for hvert tema, har i utrolig mange måder at gøre det på.

I kan vælge et forårsbryllup, hvor det vil bære præg af forårets nye og friske farver. Jeres menu kan bestå af rigtige forårsråvare som f.eks. grønne asparges, ramsløg, hyldeblomst og hornfisk. Jeres menu vil være søde, lette og delikate retter, som passer perfekt ind. 

 

HUSK! Skulle en af jer være hårdt ramt af pollenallergier, kan det ikke anbefales, at i holder bryllup om foråret!

 

Ved et sommerbryllup har i mulighed for at holde det ude i det fri. Dagene vil være længere og lysere, og solen kan stå højt på en blå himmel. Jeres bryllup kan være lyst og farverigt, da det er her, der er flest farverige blomster. I kan gøre brug af sommerens råvare som tomater, solbær, havørred eller kylling. Det er lidt mere ovre i den syrlige menu, men stadig utrolig lækkert, og mange muligheder. Jeres gæster har mulighed for at gå udenfor, og alt vil simpelthen være muligt.

 

Vil i holde et efterårsbryllup er naturen ved at skifte helt om. I kan altså gøre brug af de grønne, gule, røde og orange farver, som man kan se på alle træer. Temperaturene kan stadig være behagelige, men i vil have de mørke aftener, som kan være utrolig romantiske med levende lys. Der er utrolig mange råvarer på dette tidspunkt, men i kan eventuelt bruge basilikum, pære, skrubbe eller gris i jeres menu. Sammensat med levende lys kan det kun blive en god aften.

 

Til sidst er der vinterbrylluppet, som vil bære præg af de brunlige jordfarver og den hvide sne. Her kan i gøre brug af julens gran, og det brune træ til at give et rigtig hyggeligt tema. I vil ikke kunne finde et smukkere tidspunkt at få taget et bryllupsbillede, end om vinteren med et smukt snelandskab bag jer. Jeres menu vil være i den lidt tungere ende, så jeres portioner vil blive mindre, men i kan bruge kål, æble, torsk i menuen. Det er i hvert fald romantisk med levende lys ude i sneen. 

 

Rejsebryllup

Drømmer i at blive gift på en strand med solnedgangen bag jer, eller omringet af Frankrigs høje bjerge? Temaet ligger efter hvor i tager hen, så vælger i at blive blandt Hawaiis smukke natur, vil det være præget af store farverige blomster. Det vil være meget intimt og super romantisk.

 

Klassisk slotsbryllup

Til sidst kan i også gå med det klassiske slotsbryllup. Her vil festen typisk være i en stor sal med lange hvide duge og en masse levende lys.

 

Der er mange muligheder, og det er kun jeres fantasi, som kan begrænse jer. Der er selvfølgelig også lige et budget, men udover det kan i gøre, som i har lyst til.

 

 

Altom-bryllup.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).

Om Altom-bryllup.dk