Forum

Til Bruden
Indlæg vedrørende 'Hjælp til brudekjole' oprettet af Louise - september 18th, 2020 08:14 am
user
Louise
Hej alle sammen, Jeg skal snart giftes og leder derfor efter en brudekjole. Men jeg synes simpelthen, det er så svært at finde den helt rigtige. Er der nogle af jer, der har nogle gode ideer til, hvor jeg kan lede efter en kjole? Jeg har været ude i nogle butikker, men synes ikke rigtigt, at der er noget... Håber I kan hjælpe Kh Louise
Svar: Hjælp til brudekjole af Mathilde - september 18th, 2020 01:44 pm
#1
user
Mathilde
Hej Louise Du kan få masser af inspiration på Pinterest.dk til at starte med. Det vil være en god ide bagefter og tænkte på brylluppets tema, lokation og antal mennesker der kommer og vælge en kjole der matcher den. Til sidste skal du vælge en farve og form som passer bedst til din krop og repræsenter dig mest. I sidste ende er købet af brudekjole emotionel process, så du må lytte til mavefornemmelsen. God bryllup!
Opret svar
Dit navn*
Email*
Upload profilbillede
Svar*
Skriv verifikationskoden i det blanke felt
Altom-bryllup.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).

Om Altom-bryllup.dk