Forum

Mad til bryllup
Indlæg vedrørende 'Ideer til billige men lækre snacks' oprettet af Carina Hoffensetz - februar 14th, 2020 12:52 pm
user
Carina Hoffensetz
Min kommende mand og jeg skal giftes til maj. Vi er i tvivl om, hvilke snacks vi skal servere for vores gæster. Bryllupsfesten skal afholdes hjemme i min forældres baghave. Vores budget er ved at være brugt, men vi mangler stadig at finde på nogle snacks. Derfor vil jeg spørge nogen herinde, om i har ideer til små og billige snacks? Skriv gerne hvis i har ideer. Jeg følger med herinde indtil maj alligevel :D Hilsen Carina H
Svar: Ideer til billige men lækre snacks af Søren Maddesten - februar 25th, 2020 04:13 pm
#1
user
Søren Maddesten
Min kone og jeg serverede mixecansk-inspireret snacks til vores bryllup. Der blev lavet hjemmelavede chili cheese tops, casedias, spyd med alverdens grøntsager osv. Jeg kan sende dig hele menuen fra vores bryllup hvis du ønsker det. send mig bare en mail på sm@maddestenjensen.com. Håber jeg kunne hjælpe :)
Opret svar
Dit navn*
Email*
Upload profilbillede
Svar*
Skriv verifikationskoden i det blanke felt
Altom-bryllup.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).

Om Altom-bryllup.dk